Gevulde pasta funghi porcini

(1 klantbeoordeling)

0,01

Verse pasta!

Heerlijk deze pasta met Eekhoornjtesbrood. Simpel te bereiden. Bak wat paddenstoelen en spekjes in boter en ruim olijfolie met wat peper en zout en tijm. Voeg wat kookroom of slagroom toe. De pasta twee minuten koken. Pasta verdelen over de borden. Daarna de paddenstoelen eroverheen scheppen. Als laatste voeg je wat druppels truffelolie toe.

Op voorraad

Beschrijving

Gevulde pasta met funghi Porcini

Deze gevulde pasta is een Tortello ai funghi Porcini, heerlijk gevuld dus met eekhoorntjes brood.  Op bestelling verkrijgbaar in de webshop. Deze verse pasta komt direct uit Italie, regio Bresia, waar hij met de hand wordt gemaakt en met veel zorg verpakt. Veel van de betere Italiaanse restaurants in Nederland gebruiken deze pasta in hun menu! Nu geven we je de gelegenheid om deze heerlijke gevulde pasta, thuis te proberen. Uniek aan deze pasta is dat de pastavellen zelf erg dun zijn waardoor de smaak van de funghi porcini vulling nog beter tot zijn recht komt. In een handomdraai zet je een geweldig maaltijd op tafel. De kooktijd bedraagt slechts 2 minuten.

Onze gevulde pasta’s worden in een groot verpakking geleverd van 1 kg. Is deze portie te groot om in 1 keer op te eten? Geen nood, want je kunt de pasta ook (ongekookt) invriezen. Wanneer de pasta is ingevroren moet deze bevroren in het kokende water worden gedaan. Dus niet eerst laten ontdooien!

Deze heerlijke verse pasta gevuld met eekoorntjesbrood, kun je mooi combineren met een lichte paddenstoel roomsaus aangevuld met spekjes of plakjes gebakken pancetta. En als je nog wat extra’s wilt doen, dan druppel je er nog wat truffelolie overheen!

Extra informatie

Gewicht 1,1 kg
Afmetingen 35 × 30 × 6 cm

1 beoordeling voor Gevulde pasta funghi porcini

  1. Miriam (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…